Årets 60plus-mässa är här

Uppsalas årliga 60plus-mässa är numera lika säker som våren själv. Som vanligt (9:e året i rad) så arrangeras 60plus-mässan i IFU Arenas lokaler i Uppsala. Mässan i år innehåller 140 starka utställare inom flera olika branscher. De flesta utställare kommer själva från länet och utställarnas branscher representerar områden som resor, träning/hälsa, bank, juridik, politiska partier, spa, bilar m.m

Mässan har vuxit sig starkare och starkare för varje år som går och lockar numera över 6500 seniorer vid varje tillfälle. Mässan finns numera även på 6 orter i landet där vårens mässor sker i Uppsala, Hudiksvall och Karlstad och höstens mässor sker i Gävle, Västerås och Falun. Då 60plus-mässa är på ropet och ytterligare expanderar så är förhoppningen att den även ska kunna spridas till än flera städer runt om i landet.

Att vi nu blir bättre på att faktiskt se denna grupp människor för vad de faktiskt är, en värdefull och stark grupp med massor av kunskap och erfarenhet. Företagen i Uppsala och i övriga Sverige har tidigare haft det svårare att se denna enorma värdefulla kunskapskälla men de senare åren så har detta börjat svänga över till att vi också ser möjligheterna att få ta del av erfarenheten och kunskapen som också erbjuds från 60+ generationen.

Bara för att man är senior så innebär det inte att man är gammal, sjuk och inte längre är till nytta. Tvärtom, idag håller vi oss friskare längre och många vill även arbete längre än till pensionsåldern. Här måste man som alltid gå till individen, vill och kan man arbete längre så ska detta också vara möjligt. Att se 60+ som en stark kraft att ta del av inom företagsvärlden är otroligt viktigt. Detta är något som ligger på företagarnas ansvar och respektive ledningsgrupps att också uppskatta och se värdet av så att 60+ fortsatt kan vara attraktivt på arbetsmarknaden.

Årets 60-plus mässa i Uppsala gästas av celebriteter som Björn Hellberg, Paula Ternström, Jacke Sjödin m.fl

Vårens 60plus-mässa i Uppsala är här
Årets 60plus mässa arrangeras nu för 9:e året i rad i Uppsala

 

error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email