Erbjudanden till företag

Till dig som vill driva eget i Uppsala eller som redan har eget företag.

Vill du driva eget i Uppsala eller har du kanske redan eget företag i Uppsala kommun? I sådana fall så är det här sidan för dig. Här har vi samlat några riktigt bra erbjudanden ifrån andra företag till just dig som också är företagare. 

Detta innebär att när du som företagare köper en vara eller en tjänst från andra företag här på sidan så sparar du både värdefull tid som pengar. De erbjudanden som presenteras här på sidan är alltid inom viktiga områden som du som företagare ofta behöver investera i gällande olika varor och tjänster. 

Att driva eget ska vara enkelt
Det ska vara enkelt att driva eget. Billecta hjälper dig med en enklare fakturering som gör att du tjänar mera precis som att du sparar mera, tid som pengar.
Det ska vara enkelt med företagstelefoni och att driva eget. Telness erbjuder företagsabonnemang med mobil växel utan bindningstid eller dolda avgifter.
InkClub erbjuder suverän service och bläck eller fotopapper från endast 1:-. Här finns pengar att spara för alla oss företagare som dagligen behöver printa.
Vill du också synas här med ditt företag?

Har du också ett företag med ett erbjudande till andra företagare? Då ska du också såklart synas här på uppsalas.se-marknadsportalen i Uppsala kommun. Kontakta oss redan idag, andreas@uppsalas.se

Vi vill att det ska vara enkelt att driva eget i Uppsala. Vi vill även att det inte ska behöva kosta skjortan att marknadsföra sitt företag. Just därför så har vi valt att du som företagare här ska kunna annonsera enkelt, smidigt och till marknadens absolut bästa priser.

error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email