Gränby centrum

Gränby centrum fortsätter att växa

Gränby centrum, eller kort och gott bara Gränbystaden får allt fler och fler butiker. Under 2018 så öppnades totalt sett 26 nya butiker och restauranger i Gränby centrum. Antalet besökare ökade dessutom med nästan 1 miljon totalt sett.

Gränbystaden sin omsättning med 8% och nästan 3 miljarder kronor. Fler butiker och kontor är även de på ingång i Gränbystaden. Här visar verkligen Uppsala att hela staden och kommunen växer på alla sätt och vis och det känns såklart spännande då detta även kommer att innebära att fler arbetstillfällen kommer att kunna skapas.

Vad som är bra för företagarna kommer även att vara bra för privatpersoner gällande konsumtionen och för att få ner arbetslöshetsprocenten, win-win deal för företagare och privatpersoner helt enkelt.

Tillbaka till Gränbystaden, ICA Kvantum står idag för en stor del av den totala omsättningen, 492 miljoner rättare sagt. Siffrorna är som sagt otroligt positiva för handelsstaden som fortsätter att växa. 

Utan att gå händelserna i förväg alltför mycket så borde dessa siffror vara än högre när vi väl summerar 2019 om knappa året. Med den tillväxt som vi idag ser i hela Uppsalaregionen så vore det inte konstigt såklart att alla delar i regionen också växer.

Ett samhälle bygger på att alla vill och ska hjälpa till

Det går för övrigt att läsa i Uppsala Nya Tidning att det går tusentals människor arbetslösa i länet som egentligen inte skulle behöva vara arbetslösa. Enligt handelskammaren så är det så många som 8000 för många arbetslösa i länet än vad det egentligen borde vara.

Här behöver man som alltid gå till individen, här får man hoppas och anta att den stora massan verkligen vill arbeta och på så sätt också bidraga till ett fungerande samhälle, ett fungerande Uppsala och nationellt sett även till ett fungerande Sverige. Klart är att ett fungerande samhälle bygger på att människor faktiskt arbetar.

Gränby centrum ett av Sveriges bästa köpcentrum

Gränby centrum är också ett köpcentrum som verkligen erbjuder något för alla smaker och intressen, allt samlat på ett och samma ställe. Att Gränby centrum är enkelt att nå och hitta till är också en viktig faktor som många boende i Uppsala kommun och besökande turister verkligen uppskattar.

Med ett växande Gränbystaden så kommer vi också få fortsätta att se ett blomstrande Uppsala som erbjuder varor och tjänster till konkurrenskraftiga priser precis som det också kommer att skapas nya arbetstillfällen för invånarna i kommunen.

För dig som vill besöka eller kontakta Gränby centrum

Adress: Marknadsgatan 1, 754 60 Uppsala
 
Öppettider: Alla dagar 10:00-20:00
 
Telefon: 073-400 31 75
error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email