Mobiltillbehör för företagare

*  I samarbete med vår partner skalhuset.se

Finns det något som man har närmare tillhands idag än sin mobiltelefon? Så är det åtminstone för mig och jag gissar att jag absolut inte är ensam om detta.

Helt ärligt och hand upp, hur många känner inte igen sig att någon gång tex:

-Tappat mobilen ur en ficka så att mobilen har gått sönder eller repats?
-Glömt mobilen på krogen, bussen, skolan, jobbet eller dylikt och tyvärr aldrig fått den tillbaka?
-Din mobil på något vis blivit blöt och att den sedan slutat fungera?
-Du vill hotta upp din mobil med nya mobiltillbehör som ett mobilskal, hörlurar eller ett mobilfodral?

Utan att ha någon närmare statistik i ämnet så gissar jag att alla dessa alternativen ovan är bland de allra vanligaste vad gäller att ens mobiltelefon går sönder eller när man önskar köpa nya mobiltillbehör till sin mobiltelefon.

Vad gäller särskilt mobilskal men även mobilfodral så säger för övrigt frugan att jag byter mobilskal oftare än jag byter kallingar. Nu tror jag inte riktigt att hon har rätt (för en gångs skull) men ja, mobilskal byter jag ofta (och hon med för den delen).

Mobiltillbehör och andra prylar

Ja jag erkänner vidare, jag är en riktig prylnörd och speciellt när det kommer till prylar som mobiltillbehör, hörlurar, laptops, paddor eller portabla dockningsstationer men det finns även en mängd prylar som jag också tycker är superpraktiska och viktiga i mitt dagliga arbete som entreprenör.

För mig personligen så är det allra viktigast med mobilen där jag känner att i stort sett allt kan göras även om skärmen såklart är mindre än på en laptop. Ett schysst mobiltillbehör som ett open-ear headset på det är nästan lika viktigt då det i snitt åtminstone blir 3-4 timmars telefontid per dag för mig.

Vad gäller mobiler så har jag testat en del märken på marknaden där det för 6-7 år sedan var Samsung som gällde, bytte sedan till Iphone, tillbaka till Samsung och nu senaste 4-5 åren så har det enbart varit Iphone som gällt.

Det finns laptops och så finns det Mac

Vad gäller laptop så är min MacBook Pro ett absolut måste för vad arbetsuppgifterna verkligen kräver. Vet inte hur jag skulle klara mig om jag skulle byta från MacBooken till något annat märke numera, men å andra sidan så varför byta om man inte måste?

Läste förresten någon gång, någon som gjorde en jämförelse att jobba på en icke Mac för att sedan gå över till en Mac och sedan för att byta tillbaka igen:

“Som att äta blodpudding alla dagar i veckan till att gå över till att äta oxfilé alla dagar i veckan för att sedan igen behöva gå tillbaka till att äta blodpudding igen”, den jämförelsen känns klockren även om jag måste erkänna att jag också gillar blodpudding :).

Vad gäller mobiltelefoner och laptop så är jag ingen ren varumärkesnörd utan anledningen att det enbart varit Iphone och MacBook som gällt de senaste 4-5 åren handlar enbart om att jag tycker att dessa produkter är de bästa på marknaden. Hur som helst, tillbaka till Mac:en. Till MacBooken så gillar jag hårt min schyssta läderväska från Lention. Väskan är såklart inget måste för mig som företagare utan jag tycker enbart den är jäkligt snygg och stilren.

Mobiltillbehör och prylar
Lentions Läderväska för MacBooks är bara så grymt snygg, du hittar den på skalhuset.se

När det annars gäller inköp av alla mobiltillbehör och prylar så är några av sakerna som jag värdesätter allra mest just att ha ett stort utbud att välja mellan, att allt finns på ett och samma ställe, snabba leveranser och en schysst support. Allt detta får jag hos skalhuset.se och det gillar jag verkligen. Beställer jag mina prylar innan 16.00 mån-fre så skickas prylarna redan samma dag. Detta vet jag inte om någon annan aktör på marknaden kan erbjuda, åtminstone inte någon som jag själv har lyckats hitta.

Har du tips på prylar som också är ett absolut måste för företagare eller som du själv bara gillar? Tipsa gärna om just dina guldkorn här i kommentarsfältet.

error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email