Söker du efter “Jobb Uppsala” på nätet? I sådana fall har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Uppsalas.se-Marknadsportalen i Uppsala kommun, söker ständigt efter nya duktiga säljare. Vi söker dig som:

 • Vill jobba som säljare hemifrån.
 • Har en stark vilja att lyckas.
 • Har svenska som modersmål.
 • Kan jobba 10-30 timmar per vecka.
 • Är +18 år.

Tror du att du är rätt person för oss? Skicka i sådana fall in din ansökan innehållande ditt CV och personligt brev till: andreas@uppsalas.se. Ange “jobb Uppsala” som referens i din ansökan till oss.

Här hittar du också jobb i Uppsala

Söker du efter andra jobb i Uppsala som matchar din profil. Du kan även hitta jobb i Uppsala via välkända kanaler som:

Missa heller inte möjligheten att söka efter jobb i Uppsala på webbplatser som:

 1. Jobb.blocket.se
 2. Indeed.com
 3. Manpower.se
 4. Monster.se
 5. Randstad.se
 6. Adecco.se
 7. Poolia.se

Ett bra företagsklimat skapar jobb i Uppsala län

Uppsala län, hjärtat av det historiska Svealand, är känd för sitt rika kulturarv och som en inkubator för innovation och akademisk excellens. I takt med dess kontinuerliga och snabba tillväxt står det klart att Uppsala inte bara är Sveriges fjärde största stad utan även en av de mest dynamiska regionerna i landet. År efter år toppar Uppsala listan som det snabbast växande länet i Sverige. Vad är det då som bidrar till denna snabba expansion och hur påverkar det arbetsmarknaden?

Ett gott företagsklimat ligger till grund för Uppsalas tillväxt. Med över 23 000 företag spridda över länet, sträcker sig dynamiken från små start-ups till globala jättar. Ett ökande invånarantal driver på behovet av utökade tjänster och produkter, och företagen svarar med att skapa nya arbetstillfällen.

Stadens strategiska läge har också stor betydelse. Med dess välutvecklade infrastruktur är Uppsala en knutpunkt som enkelt binder samman lokala invånare med Stockholm och andra delar av landet, vilket gör det attraktivt för såväl arbetsgivare som arbetssökande.

Bland de branscher som uppvisar stadig tillväxt i Uppsala finns livsvetenskaperna. Här hittar vi världsledande forskning och företag som bedriver banbrytande arbete inom bioteknik, medicin och hälsa.

Uppsalas universitet och sjukhus är inte bara hjärtpunkter för forskning utan också för anställning. IT-sektorn blomstrar också, och tack vare närheten till Stockholms tekniska centrum ser vi en ökning av företag som specialiserar sig på allt från mjukvaruutveckling till cyber-säkerhet.

Vidare är den kreativa industrin, inklusive digital media, design och kommunikation, på kraftig framfart. Tack vare Uppsalas rika kulturhistoria och sin vackra stadsmiljö lockar den också en växande turistsektor som genererar arbeten inom hotell, restaurang och event management.

Så ökar du dina möjligheter att hitta drömjobbet

Att ha en växande arbetsmarknad betyder inte alltid att det är enkelt att landa ett jobb. Här får du några snabb tips på hur du kan öka dina chanser att få jobb i Uppsala:

 • Nätverka aktivt om du söker jobb Uppsala,  Delta i yrkesrelaterade evenemang och sammankomster. Uppsala är värd för flera konferenser och mässor där du kan möta potentiella arbetsgivare. LinkedIn är utan tvekan rätt plats för att nätverka och för jobb Uppsala. Det finns även gott om grupper på Facebook som riktar sig till arbetssökande i Uppsala.

 • Fortsätt utbilda dig och lära dig nya saker, Överväg att vidareutbilda dig eller ta certifikatkurser som är relevanta för de växande branscherna i Uppsala. Det finns även gott om utbildningar att kunna gå online och som skaffar dig en unik position på marknaden.

 • Använd lokala jobbportaler, Utöver de nationella jobbplatserna, var noga med att använda lokala jobbresurser och Uppsalas egna plattformar för jobbsök, många av dessa tipsar vi redan om här på sidan.

 • Personligt brev och CV, Anpassa ditt personliga brev och CV för varje jobbansökan. Visa tydligt hur din erfarenhet och kompetens passar just det jobbet du söker.

 • Språkfärdigheter, Om du inte redan talar svenska, satsa på att lära dig språket. Detta är något som är extremt viktigt och som kommer att göra att dina möjligheter för att jobba i Uppsala ökar massivt.

 • Din bostadssituation, Det är inte alla som söker jobb Uppsala som redan har ett boende i staden. Om du vill flytta till Uppsala för att jobba utan att ännu inte ha ett boende, se till att börja med att ställa dig i bostadskö hos kommunens egna bostadsförmedling. Hör även av dig till andra privata bostadsförmedlingar och hyresvärdar för att ställa dig i bostadskö.

Några sista tips!

Något som också är viktigt när man söker efter jobb Uppsala eller någon annanstans i Sverige, är att man är aktiv i sitt sökande. Var utrustad med ett gott tålamod och skapa rutiner i ditt jobbsökande.

När du väl har skickat in din ansökan för ett jobb Uppsala, följ upp din ansökan med att kontakta företaget och hör efter hur rekryteringsprocessen går. Att visa att man verkligen vill ha det utlysta jobbet är alltid något som ses som positivt.

Avslutningsvis, det är inte heller alltid som företag öppet söker efter ny personal. Kontakta företag som du vill arbeta hos och förklara för dessa hur gärna du skulle vilja jobba hos dom, samtidigt som du också skickar med ditt CV och ditt personliga brev.

error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email