Uppsala International Business Forum

Att det startas upp flera företag i Uppsala kommun än i de flesta andra delar av landet är ingen hemlighet. Viljan och företagarandan är stark i kommunen, ingen hemlighet där heller.

Det som är extra roligt att se är allt vad kommunen och Almi även gör för att premiera detta ytterligare. På UKK (Uppsala Konsert & Kongress) så arrangerade i dag Almi med ett gäng samarbetspartners Uppsala International Business Forum. Här hade man bjudit in över 200 pers ifrån näringsliv, kommun, organisationer och universitet.

Man hade även lyckats skrapa ihop ett riktigt bra gäng av intressanta som duktiga föreläsare som tex. Anders Borg, Thomas Ek (OBH Nordicas grundare), Uppsalaföretagaren Patric Palm (Hansoft, Favro) m.fl. Det blev till det stora hela en riktigt grym dag som ändå får stavas succé gällande Uppsala International Business Forum. Finns det för övrigt något som är än mera motiverande än att lyssna på andra som verkligen har lyckats med sin affärsidé? Personligen så tycker jag att det är en av sakerna som får en att vilja jobba än hårdare och målmedvetet för att lyckas med sin egen idé :).

Cred även till Almi som verkligen gör någonting bra med detta och som även har vuxit in i kostymen numera som en riktigt bra och stark företagspartner. Blir även intressant att se hur Uppsala International Business Forum kommer att kunna utvecklas och vad som blir nästa steg till nästa år och kommande år. Om man kände framförsikt och tro innan som företagare i Uppsala kommun så gör man det absolut än mera efter en dag som denna på Uppsala International Business Forum.

Det har sagt massor av gånger tidigare men kan inte sägas nog många gånger, den enskilt största faktorn för dig (och för alla oss andra entreprenörer) att lyckas med sin affärsidé är just viljan att vilja lyckas!

Så det är bara att hälla upp den femte kaffekoppen för dagen och jobba på än hårdare :).. Förresten börjar man inte längta lite till våren när man kan få ta med sig laptopen och hänga på något utefik, sippa espresso och samtidigt kunna jobba några timmar ute i den sköna vårluften?

Uppsala företagare
Skynda dig hit nu våren så att man kan få dricka sin espresso på ett utefik i den friska vårluften.
error

Tack för att du delar vår sida. När du delar uppsalas.se så hjälper du till att få Uppsala att blomstra :)

RSS
Follow by Email